VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        MARKETING/KONTAKT

SAŠA POPOVIĆ NAPRAVIO HAOS NA ESTRADI: Najveća zvijezda narodne muzike se vraća u "Grand"…

Samo što se završila 11. sezona "Zvezda Granda", Saša Popović, direktor "Granda" otkrio je da je nova sezona već spremna.

Nakon šuškanja da su kralju narodne muzike Šabanu Šauliću zauvijek zatvorena vrata "Grand produkcije" jer je iz njihovog žirija prešao u konkurentske "Pinkove zvezde", kao i da je mlada pjevačica Tea Tairović izbačena iz ove kuće upravo zbog dueta sa Šaulićem, Saša kaže:


- Nisam čuo njihov duet ali je dobro što je Tea snimila pjesmu sa njim. Nisam joj zamjerio zaista, Tea je super. Sada smo zvanično završili ovu sezonu, ali od jeseni će ona i Šaban zajedno promovisati pjesmu. Ništa Šabanu nije zabranjeno u "Grandu". Mi i dalje imamo korektan odnos i naša su mu vrata otvorena. Posljednjih godina gledam da nemam konflikte sa pjevačima. To što je on otišao da žirira u "Pinkovim zvezdama", to nema veze, pa bio je kod nas tri sezone i otišao je da proba nešto drugo. E sada, kako će i za koga izdavati, to ćemo vidjeti - rekao je Popović za "Alo".

Popović je dodao i da se postavka žirija u narednoj sezoni neće mijenjati, jer je kako kaže, ova šestorka bila odlična i sa njima je lako raditi jer niko nije sujetan.

Avaz.ba/Alo